Tot 1 april zijn het de Capo Cadeauweken. Dat betekent een periode van extraatjes voor Capo’s op social, (nieuwe) Capo’s op de mailinglist en Capo’s die in ons atelier een aankoop doen. Kortom: voor iedere Capo wel een cadeau.

Maatwerk shirt bij een pak

Word jij tijdens deze actieperiode onderdeel van “the world of Capo” dan krijg je bij aankoop van een pak op maat een maatwerk shirt cadeau!.

Daarnaast zijn er nog een tweetal andere acties, zo krijg je de exclusieve Capo sneakers cadeau bij aankoop van een maatwerk jeans. Bewandel jij binnenkort de weg van succes dankzij onze exclusieve Capo sneakers?

Book Tailor
Aanmelden Winactie

MELD JE AAN VOOR DE CAPO CADEAU WEKEN

  Exclusive Personal Tailoring

  MET AANDACHT EN KWALITEIT DAT BIJDRAAGT AAN JOUW IDENTITEIT

  Capo Suits

  FOR A SOPHISTICATED COMFORTABLE STYLE

  Jackets

  WITH PERFECT APPEARANCE

  Shirts

  FOR THE FANTASTIC LOOK

  Trousers

  FABULOUS JEANS OR CHINOS

  Capo Shoes

  MADE TO WALK THE PATH OF SUCCES

  Be one of the first

  MAKE AN APPOINTMENT

  Plan online

  Ambassadors

  REVIEWS FROM CAPO’s

  “Op het juiste moment perfect gekleed gaan, subtiel mijn grenzen in kleedgedrag verkennen, daarom Capo.”

  Jeroen Soeteman
  Jeroen SoetemanHein Vergeer

  “De Personal tailoring & service van de Capo Tailor is ongekend in de wereld van maatkleding”

  Hein Vergeer

  Voorwaarden Capo Cadeauweken

  Deelname aan de winactie “Reis met drie paar Capo sneakers” betekent slechts een win kans op drie paar sneakers. De actie betreft een voetreis ofwel reis waarbij je zelfstandig en daarmee soort van kosteloos de reis kan volbrengen. Mits gelopen met goede schoenen die onderdeel zijn van de winactie. Deelname vindt plaats wanneer je ons inschrijfformulier hebt ingevuld en de dubbelde opt-in (bevestigingsmail) bevestigd hebt.

  De thuismassage wordt uitgereikt aan capo’s die lid worden als orange of black member. In het Atelier wordt uitgelegd wat dit inhoud.

  De acties op sociale media gaan op basis van verloting op sluitingsdatum van de actie. Loting geschied via naamloten.nl of andere onafhankelijke lotingssysteem.

  Eenmalige deelname per persoon per actie. Deelname aan acties is alleen mogelijk voor: personen vanaf 18 jaar of ouder, medewerkers van Capo zijn uitgesloten van deelname aan acties, Capo is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.

  Persoonsgegevens

  Persoonsgegevens van deelnemers worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan externen.

  Winnaar(s)

  De winnaar(s) van een actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze. De winnaar van een actie krijgt persoonlijk bericht via het social media kanaal waarop de actie heeft plaatsgevonden. Indien er een e-mailadres is achtergelaten, wordt de winnaar per e-mail op de hoogte gesteld. Wanneer de winnaar zich niet binnen een week na bekendmaking meldt wordt er een nieuwe winnaar aangewezen. Vestiti del Capo is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan op de hoogte gesteld. Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.