December, een uitgelezen maand om terug te blikken op het jaar. Een bewogen en mooi jaar, beter kunnen wij het niet omschrijven. De hoogtepunten van 2021 tussen de corona lockdowns door wat we mochten organiseren, meemaken, groeien en ontwikkelen. Dit jaar stonden we stil hoe we jou nog beter van dienst konden zijn. Zo hebben we in ons atelier meer dan 80 klanten mogen verwelkomen. Het moge duidelijk zijn dat 2021 een bijzonder jaar is dat we niet snel zullen vergeten.

Events
Het Capo summer event, met optredens van Shirley Spoor, Rachel Kramer, Mr. Sax, Deon Leon en Yves Berendse hebben wij samen met onze ambassadeurs een topdag neergezet, die met een geweldig optreden van Charley Luske werd afgesloten. We kijken met elkaar terug op een zeer geslaagd event.

In de kunstgroothandel Cobra Art Rotterdam mochten wij onze pronkstukken tentoonstellen. Met goede wijn, fijne muziek en lekker eten.

Op vrijdag 29 oktober heeft Gertjan meegedaan aan het White Collar Boxing event, om samen met andere professionals uit het Rotterdamse bedrijfsleven te knokken tegen lymfklierkanker. Na dit event werden er exclusieve Capo sneakers geveild.

Daarnaast waren we op meerdere golfevents aanwezig, zoals de golf dag op 10 september en het MEXPO-golf event op 9 en 10 oktober. Hier hebben we een aantal mooie winacties mogen organiseren, zoals het raden van het aantal golfballen in een bak.

Samenwerkingen

Trots dat we zijn op onze BN’ers en ambassadeurs die wij dit jaar mochten kleden. Een aantal van onze ambassadeurs brachten dit jaar ook hun persoonlijke collecties en favorieten uit. Bekijk alle ambassadeurs op https://capo.nl/ambassadeurs/. Wij danken al onze Capo business leden in het vertrouwen en samenwerkingen. Dit jaar mochten wij samen mooie momenten meemaken. Ook Capo member worden? Meld je aan via de volgende link.

Nieuwe collecties en acties

Dit jaar mochten we jullie blij maken met de Spring/Summer en Autumn/Winter collecties. Ook hebben we het assortiment trouwen toegevoegd. Naast maatwerk zijn wij ook bezig geweest met accessoires. Want kleding is niet het enige wat de man maakt, het zijn ook de accessoires. Denk bijvoorbeeld aan schoenen, van sportieve sneakers tot chique chelsea boots. En bijvoorbeeld riemen om te combineren met jeans

Tijdens de Capo cadeauweken hadden we mooie acties beschikbaar, zoals de Valentijn actie, waar we een heerlijke parfum weg mochten geven én een luxe voetbehandeling. De sneaker actie, met een win kans op maar liefst drie paar sneakers, was ook een groot succes.

Volgend jaar ook Capo waardig gekleed zijn? Niet alleen maatpakken, maar ook vrijetijdskleding op maat? Maak snel een afspraak met Gertjan om te vinden wat bij je past, wat je wilt uitstralen en de perfecte look te vinden.
Dit alles natuurlijk met een verse cappuccino of een goed glas wijn: https://capo.nl/afspraak/