Bel voor een afspraak naar +316 247 059 07.

Stap 1 | Inmeting

Tijdens de inmeting wordt je verwelkomd in de het Capo atelier of de Capo Suittruck. De volledig ingerichte (mobiele) herenkamer is voorzien van alle gemakken voor het uitvoerig opmeten van alle maten, zodat jouw nieuwe outfit volledig naar wens wordt gesneden.

Stap 2 | Stoffen en materialen

Onze uitgebreide stalenboeken geven jou de keuze om de stof en kleur te kiezen die aansluit bij jouw stijl. Of dit nu een eigenwijze print is, of een fraaie nette basiskleur, met meer dan 100 stoffen is de keuze enorm. Tevens kunnen veel kledingstukken helemaal naar wens worden samengesteld, denk hierbij aan boorden, knoopkleuren, type manchetten etc.

Stap 3 | Productie en aflevering

De productie van jouw maatwerk outfit neemt, afhankelijk van de gekozen stukken, zo’n 6 weken in beslag. Nadat wij de kledingstukken hebben ontvangen uit ons atelier in Italië kan je de bestelling op komen halen, of wij brengen hem persoonlijk naar je toe met onze Suittruck.

Iets veranderd?

Ben je breder geworden door het sporten of is je maat veranderd? Wij zorgen er persoonlijk voor dat je kleding altijd goed past. Je kan altijd bij ons terecht om jouw kleding weer perfect op je lijf te laten vallen.

winkelen bij capo