The Capo Story

We interviewen op De Vlasfabriek in Rotterdam, een stoer historisch pand. Een unieke locatie gelegen aan de rand van Overschie en de Spaanse Polder. Het is de plek waar Capo, hun label in het heren hoog segment, begonnen is. Vandaag de dag is het atelier te vinden op een andere locatie met uitzicht over de maas. 

Menno Kloostra

About Menno Kloostra

Menno woont met plezier in Rotterdam waar hij op veel plekken een graag geziene gast is. Hij heeft 2 kinderen, golft en tennist en hij houdt van kleding. De affectie met mode was er altijd al en hij deed daarom op jonge leeftijd de mode vakopleiding. ‘’Ik kwam veel in Italië en zag daar de mannen goed gekleed in de ochtend een espresso drinken op het terras. Dat vond ik altijd tof om te zien en dacht toen: daar ga ik ooit iets mee doen.’’

The beginning

In 2020 verkocht hij zijn belangen in de uitzendbureaus waar hij in deelnam en toen kwam Corona. Even niets kunnen ondernemen en nadenken over wat hij nu ging doen. ”Het stond voor mij vast dat ik weer iets in de uitzend- en detacheringsbranche ging opzetten maar daarnaast wilde ik mijn oude liefde, kleding, oppakken. Daarom ging ik in gesprek met potentiële partners en Capo werd geboren.”

Searching our style

De wereld van Capo? Mannen die eigenwijs, eigenzinnig en ondernemend zijn, die hard werken maar ook volop leuk leven. Mannen die maatkleding waarderen en dragen. Confectie trek je uit het rek maar maatkleding moet gemaakt worden en daar wacht je 4 weken op, net als bij een auto en dat is oké. Je mag dan ook iets extra’s verwachten. Het beste artikel verkopen, dat doen er meer. In gesprek met Menno is duidelijk dat de meerwaarde van Capo alles om het product heen is. Capo zal het beste leveren, niet alleen in kleding, maar ook in service, de menselijke gerichtheid, de events die ze gaan doen en de fun die ze toevoegen. Exclusiviteit is meer dan het product zelf, exclusiviteit is het totaalplaatje.

You can achieve anything in life if you dress for it

– Capo Tailor

Our Approach

MET AANDACHT EN KWALITEIT DAT BIJDRAAGT AAN JOUW IDENTITEIT

Exclusive Personal Tailoring met aandacht en kwaliteit dat bijdraagt aan jouw identiteit. Combineer dit met genieten, and there it is: Not a boss, only Capo.
Je performance is altijd essentieel, het definieert jou. Capo draagt bij aan die performance vanaf de eerste aanblik, aan hoe jij je voelt, aan hoe je overkomt, aan de successen die je behaalt.

Wij zijn Capo, ben jij Capo? Wij delen een way of living waarin we weten dat het leven draait om werken maar ook om genieten, de juiste balans hierin vinden is essentieel. Naast perfect maatwerk draait het bij ons om juist die balans, dat stopt niet bij maatwerk leveren. De manier waarop en de events daaromheen maken de Capo beleving en geven die balans.

Het is onze missie een langdurige relatie aan te gaan waardoor we kunnen luisteren, kunnen weten wat je nodig hebt. Op het juiste moment perfect en zelfverzekerd gekleed gaan, subtiel je grenzen in kleedgedrag verkennen, het ultieme Capo gevoel, daar zijn wij voor.

Een goede en langdurige relatie moet je aan bouwen, dat doet Capo. Wij verbinden ons door onze lifestyle, het delen van sport en interesses. Onze visie is dat verkopen geen actief proces is maar een natuurlijke beweging die voortvloeit uit een beleving. After sales maakt sales overbodig en op een relatie van vertrouwen kan je bouwen. Dat is Capo.

Capo is ‘’a way of living’’. Met aandacht en kwaliteit werken wij hard om het perfecte maatwerk te leveren, altijd passend bij jouw identiteit. Onder het genot van een verse cappuccino, een goed glas wijn, mooie events en goede gesprekken, maken wij kleding aanmeten iets om van te genieten. Wij zijn Capo, de beste kleermaker van Nederland. Identiteit, Aandacht, Kwaliteit, Exclusiviteit en Genieten. Het zijn de elementen die ons definiëren.

The Values

Capo is ‘’a way of living’’.  Met aandacht en kwaliteit werken wij hard om het perfecte maatwerk te leveren, altijd passend bij jouw identiteit. Onder het genot van een goed glas wijn, mooie events en goede gesprekken, maken wij kleding aanmeten iets om van te genieten.

Only Capo

Geen boss maar een Capo

Het is een state of mind; de overtuiging dat je eigen pad creëren bijdraagt aan levensvreugde, het leven omarmen en uitdagingen niet uit de weg gaan.

Enjoy Life

Living to the max

‘Living life like every day is a present worth living it from dusk till dawn’. Genieten staat bij Capo voor leven met een hoofdetter L.

Choose Quality

Capo is hoog­waardigheid

De stoffen in onze collecties zijn van gerenommeerde merken. Een Capo outfit is garantie op goede kwaliteit en een perfecte fit.

Attention

The power of attention

Het is een begrip dat in de modewereld nog vaak onderschat wordt en waar Capo zich tegelijkertijd in onderscheidt.

Exclusive

Exclusiviteit als ervaring

Waarom hetzelfde doen als het ook anders kan? Juist de exclusieve ervaringen geven het leven sjeu.