Je leest het goed, onze (maat)kleding is enkel te verkrijgen bij ons in het atelier. Waarom? Omdat exclusiviteit niet alleen geldt voor onze kleding maar voor het totaalplaatje. Confectie trek je uit het rek én maatkleding moet gemaakt worden. Bij Capo draait het niet alleen om de beste kwaliteit maar de volledige beleving, en dat vind je niet zomaar bij een kledingzaak bij jou om de hoek.

De wereld van Capo

Vestiti del Capo is constant op zoek naar de juiste balans tussen werk en vrije tijd. Way of living is daarom bij ons een keiharde term. En daarom is naast kwaliteit, echt de beleving wat ons onderscheidt van andere merken in het hoge segment.

“Waarom hetzelfde doen als het ook anders kan?

 Juist de exclusieve ervaringen geven het leven sjeu.”

Heb je een afspraak geboekt? Dan staat het Capo team klaar om jou te verwelkomen in ons prachtige atelier in de nostalgische Vlasfabriek. Je wordt ontvangen met een hapje en een drankje, want we weten allemaal, je leert elkaar het beste kennen tijdens een goed gesprek onder het genot van wat lekkers!

Door de persoonlijke aandacht weten wij voor iedereen een uniek stuk te ontwerpen. Wij kijken naar de persoonlijkheid en vertalen dit in de juiste stoffen en patronen. Exclusieve ervaringen zoals deelnemen aan Capo reizen of het Capo diner maakt de ervaring compleet.

The power of attention

Nadat we elkaar beter kennen gaat onze Capo tailor, aan de slag met het opmeten van jouw maten. Wij geloven in “The power of attention”, naast opmeten kijken we naar jouw identiteit en vertalen dit vervolgens in passend maatwerk. Vanaf nu zal jouw kleding je definiëren aan hoe je overkomt en de successen die je behaalt!

Maatwerk

Bij ons betekent maatwerk niet persé een maatpak dat als gegoten zit. Maatwerk kan variëren van de perfecte jeans tot een casual draagbare broek die je bij wijze van spreken elke dag zou kunnen aantrekken. Daarnaast speelt stofkeuze ook een grote rol. Door het combineren van de juiste stoffen en prints creëer jij een persoonlijke uitstraling die levensvreugde, met de hoofdletter L uitstraalt.

You can achieve anything in life if you dress for it.