Capo’s kleden zich komend seizoen in Capo forrest en steel colors al dan niet met een subtiele ruit. Waar je deze herfst met name de houttinten terug ziet van onbewerkt hout zie je dat, naarmate de winter zijn intrede doet, de wat donkerdere houttinten worden gecombineerd met kleuren die neigen naar roest. De kleuren groen en blauw zijn niet weg te denken uit de wereld van Capo en zijn ook dit jaar weer perfect op elkaar afgestemd. 

Stoffen en materialen zijn komende periode zachter wat doorgetrokken wordt in alle ontwerpen. In de nieuwe samenleving lijkt een klassiek pak volledig overbodig. Waarom ook, we werken nog steeds vooral thuis. Toch wilden ontwerpers een bepaalde vorm van een pak in hun collectie verwerken. Geen stijve schouders meer, zonder voering en veelal zelfs zonder revers: het non-pak is wat je draagt deze winter. Wat geheel terug komt is het safari Jack/ jasje.

In mooie kwaliteit stoffen die je jeans een nette hippe uitstraling geeft. Zo kun je op zowel zakelijk als vrijetijdsbesteding goed voor de dag komen.

Maak je Capo personal collectie af door te kiezen voor jasje in combinatie met een pantalon & comfy pants van dezelfde stof. Zo is het jasje in iedere situatie perfect te combineren. Om de sportieve look te behouden blijven de maatwerk jeans die het lichaam perfect laten overkomen ook dit seizoen een centrale rol spelen.

Boven de jeans of pantalons zien we komend seizoen overshirts en turtle necks.

Wat opvalt is dat, waar Capo jasjes altijd al zonder voering werden gemaakt omdat het vakmanschap (een voering is vaak gebruikt om lelijke stiksels weg te werken) dit onnodig maakte, andere brands dit nu overnemen.

Om een contrast te bieden worden de zachtere tinten afgewisseld met donkerdere kleuren of zijn sjawls met kleurrijke patronen een must zoals Mario Been laat zien.

Komend seizoen is comfortabel waarbij een Capo blijft beseffen dat je ook kan doorslaan in het volgen van trends. Een Capo personal collectie blijft zijn personal collectie.

Inspiratie opdoen van onze Capo’s? Bekijk de collectie van Hein Vergeer, Sander de Kramer of Mario Been.