Succes is een subjectief begrip en heeft voor ieder individu een andere betekenis. Toch herkennen we het allemaal als iemand succesvol is. Hoe behaal jij jouw successen? Wat zijn je ambities? En hoe ga je deze bereiken? Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden wij geven tips voor het behalen van jouw successen.

“You can achieve anything in life if you dress for it.”

Een eerste indruk is één van de belangrijkste voor de verdere ontwikkelingen van jouw relatie(s). Zorg er voor dat je je passend kleed bij elke situatie. Ben je vaak in twijfel over wat je aantrekt, laat je dan adviseren door de experts. Bij Vestiti del Capo nemen we de tijd en is persoonlijke aandacht één van de dingen wat ons onderscheid van andere kledingmerken.

Wij verkopen maatwerk van goede kwaliteit passend bij jouw persoonlijkheid. Een bezoek aan ons atelier is dus een investering in jezelf en een stap dichter bij het behalen van jouw doelen. Eerder vertelden we dat men bij de eerste ontmoeting eerst naar de schoenen kijkt.

“De schoen is een accessoire waar (door mannen) te weinig aandacht aan wordt besteed.”

Vrouwen weten al langer wat de impact is van een mooie schoen en hebben niet voor niets een paar voor iedere stijl of situatie. Leer daar van en doe er je voordeel mee voor andere mannen dat doen.

In ons atelier bieden wij een kleinschalig maar bijzonder assortiment van schoenen aan. Onze schoenen zijn trendy, comfortabel en te combineren bij elke situatie. De weg naar succes van onze schoenen was een proces. Voor de Capo sneaker zijn wij afgereisd naar Italië. Waarom? Omdat wij niets liever doen dan Italië bezoeken en te genieten van de sfeer. Maar vooral om gevoel te krijgen bij de materialen voor onze nieuwe collecties.

Bij het ontwerpen van de Capo sneaker is er vooral gekeken naar comfort en de draagbaarheid. Een sneaker die je bij elke situatie mag dragen. Daarom is er gekozen om deze sneaker in drie verschillende kleuren te lanceren. Waarbij de witte versie, nu al, een echte klassieker is!

“Goed schoeisel is voor mij de weg naar succes.”
– Hein Vergeer

Capo chelsea boots

Dit model is tijdloos. De afgelopen jaren is de populariteit van dit model enorm toegenomen. Doordat deze schoen bij verschillende stijlen te combineren is, is het net zoals de witte sneaker een echte must have! Binnenkort vertellen we je meer over hoe je deze schoen kan mixen en matchen!

Kortom, successen behaal je door jezelf te onderscheiden van rest. Dit kan door een exclusief product of service aan te bieden. Maar in de eerste plaats door jezelf op een unieke manier te presenteren. Door bijvoorbeeld een Italiaans design dat op jouw lijf is geschreven met stoffen en accessoires.

Capo chelsea boot

Wij helpen jou graag bij het personaliseren van jouw uitstraling. Boek een afspraak bij Gertjan en wij verwelkomen je graag bij ons atelier in de Vlasfabriek!