‘Living life like every day is a present worth living it from dusk till dawn’. Genieten. Wij noemen degenen die hard werken, eerlijk spelen, zorg dragen voor anderen, maar ook genieten van het leven, houden van luxe en stijl waarderen, wij noemen hen Capo. Capo’s halen alles uit het leven. Genieten staat bij Capo voor leven met een hoofdetter L. Living to the max, jouw tijd is kostbaar. Je weet wat je wil en je doet het. Vastberaden, sterk en zelfbewust. Je kiest zelf de smaak van het leven, dus waarom niet een fijne, mooie smaak kiezen? Een goed glas wijn, leuke events, mooie ontmoetingen, humor, de schoonheid van maatwerk: Capo is genieten.

Genieten van maatwerk

You can achieve anything in life if you work dress for it. Een maatwerkliefhebber geniet van schoonheid. Met gevoel voor kwaliteit en stijl, weten wij de wensen van onze relaties optimaal te vertalen. Maatwerk met steeds een subtiele verandering in kleur en stofkeuze. Maatwerk van Capo is letterlijk een genot voor het oog. ‘’Tailored by Capo is going to be dressed with a smile’’.

every day is a present worth living it from dusk till dawn

Genieten van ontmoetingen

Je geniet van het leven als je bewust bezig bent met de schoonheid van het moment. Als je niet met oogkleppen op je werk doet, maar stil staat bij alles wat mooi is. Wij genieten elke keer weer van alle mooie ontmoetingen. De langdurige relaties waaraan wij bouwen, zijn tegelijkertijd ook relaties waarmee wij genieten. Een glas bubbels tijdens het aanmeten, goede gesprekken over het leven, uitnodigingen voor mooie events, het zijn die dingen die Capo onderscheidt van andere herenlabels in het hogere segment.

Genieten van events

Als ervaringsdeskundigen op het gebied van genieten weten wij precies hoe wij extra sjeu geven aan jouw koopervaring. Capo organiseert daarom regelmatig unieke events. Van bijzondere diners tot luxe weekenden weg, met onze relaties genieten wij graag in de overtreffende trap.