Uit onderzoek blijkt dat tijdens de eerste date bijna de helft (!!!) van de mannen een spijkerbroek uit de kast trekt. Waarom? 1 op de 3 mannen krijgt een extra boost zelfvertrouwen bij het aantrekken van zijn favoriete jeansbroek. Dit kledingstuk is niet te missen in jouw kledingkast, ga jij voor een sportieve of casual look, met de jeans kan het allebei.

Jeans op maat

Wij verkopen maatwerk, en dit is niet alleen een maatpak. Maatwerk komt in allerlei mogelijkheden. In tegenstelling tot confectiematen resulteert een op maat gemaakte jeans in een perfecte pasvorm, gemaakt voor jouw lichaam. Het is onmogelijk om één soort broekmodel aan X aantal mensen te verkopen, simpelweg omdat iedereen zijn lichaamsbouw verschillend is.

Doordat wij gebruik maken van kwalitatief goede denim en aandacht voor afwerking voorkom je uitgerekte stukken, bijvoorbeeld bij de knieën en/ of billen. Bij goed onderhoud is de draagtijd van jouw gepersonaliseerde jeans een stuk langer!

Tip: Was je jeans altijd binnenstebuiten, hierdoor blijft de wassing het mooist!

The real Capo jeans

Platte billen zijn niet bepaald aantrekkelijk. Dit is waar het over het algemeen bij jeansbroeken fout gaat. Doordat de band aan de bovenkant recht gesneden is heeft de broek geen mogelijkheid om goed aan te sluiten op de onderrug.

De perfect fit van Vestiti del Capo is aan de achterkant hoger uitgesneden. Hierdoor blijft je billenpartij mooi bij elkaar en vermijd je een bouwvakkersspleet bij het opstaan van je stoel. Tijdens het opmeten van jouw op maat gemaakte jeansbroek wordt rekening gehouden met jouw voorkeuren. De ene kiest voor een strak en de ander voor een wat wijder model. Maak je outfit af met een bijpassende Capo sneaker en riem.

Details

It’s all about the details! Een goede combinatie van schoen en riem doet al veel. Exclusiviteit is bij ons te koop. Elke jeansbroek uit ons atelier is uniek. Doordat je zelf de kleur van de stiksels, de knopen en rits bepaalt. Om het af te maken worden je initialen verwerkt bij de broekzakken. Ook het patchwork op de achterkant van jouw jeans wordt helemaal door jou bepaald. Kortom, jij bent de Capo over jouw design.

Na het dragen van deze jeansbroek wil je niets anders meer!

-Deon Leon

Tip: Koop je jeans net iets kleiner dan je reguliere maat. Doordat jeans over het algemeen van katoen en stretch stof gemaakt is rekt deze gedurende dag nog wat uit. Dit betekent dat de jeans door de stretch na een korte tijd als gegoten zit!