Je hebt je vast al eens in een situatie bevonden waarin er opeens een bloedmooie dame voorbij liep. Van top tot teen verzorgd en prachtig gekleed. Snel achterom kijken en dubbelchecken, wauw!  Waar heren goed verzorgde dames helemaal het einde vinden geldt dit andersom ook; Kleding maakt de man,. Bij Vestiti del Capo weten wij wat vrouwen willen, mannen met smaak. Bezoek ons atelier en wij zorgen we ervoor dat ze je niet meer voorbij lopen.

Kleed je naar de situatie

Je kunt alles bereiken als je je er maar voor kleedt. Werk je een dag vanuit huis, dan ga je voor comfortabel. Dit betekent niet gelijk sportschoenen en een joggingpak. Ga voor de casual sportieve look! Met een loose fit chino broek en een slim fit coltrui ben jij met twee stukken volledig aangekleed. Moet je last-minute toch snel langs kantoor? Trek dan je strak gesneden Capo jasje uit de kast en maak je look af!

Kies kleding die jouw lichaamsbouw complimenteren

Men kan ontkennen dat het zo is, maar iedereen is op zoek naar zijn versie van de perfecte “killerbody”. Wat velen niet weten is dat kleding jouw lichaam kan complimenteren door de juiste lichaamsdelen te accentueren. In het Capo atelier word je geadviseerd door één van onze Capo tailors. De tailor meet je op onder het genot van een drankje en een goed gesprek. Zodra al je maten bekend zijn wordt er naar de stoffen gekeken die bij jouw lichaam en persoonlijkheid passen. 2 vliegen in 1 klap, kleding afgestemd op jouw lichaamsbouw en patronen die jouw karakter versterken.

Accessoires

Wil je al een tijd investeren in je garderobe? Breid je riemencollectie uit! Met twee a drie riemen kan je wel 10 verschillende outfit combinaties maken. In het atelier meet de CAPO tailor jouw riem maat op. En trouwens, wist je dat men bij het eerste contactmoment niet in elkaars ogen kijkt maar naar de schoenen? Voeg er dus nog een mooi paar Capo schoenen aan toe, e pronto!

Kortom, een echte Capo look creëer je met maatwerk advies en een unieke finishing touch!

NOT A BOSS

ONLY A CAPO