Valentijn is een dag waarbij geliefden elkaar extra verwennen door wat extra’s te doen of een leuk cadeautje. Dit jaar is het vooral belangrijk dat je creatieve ik naar boven komt bij het organiseren van een romantische Valentijns date. “Happy wife, happy life”, daarom helpen wij jou graag bij het inspireren voor een onvergetelijke dag! 

1. Valentijns Brunch

Start de dag met de eerste verrassing en verras je meisje met verschillende gerechtjes van ons favoriete Boutique restaurant Bavette. Zij verzorgen een volledige lunch/brunch plateau met allerlei lekkernijen. Laat deze bezorgen en start samen de dag met verschillende gerechtjes. Na het eten van deze plateau verwacht je meisje alles gehad te hebben, terwijl jij nog andere dingen in petto hebt..

2. Spa day

Geniet samen van een verwenmoment. Alle spa’s en salons zijn momenteel gesloten. Verras je meisje daarom met een verwenpakket of geef haar een behandeling cadeau zodat zij extra straalt zodra quarantaine voorbij is. Bij Helemaal Mooii lifestyle weten ze alles over beauty en verzorging. Laat je adviseren over een passende behandeling of cadeau voor je meisje. Sla die bos rode rozen een jaartje over en verras je meisje als een Capo!

3. Wijnen!

Bij een verwenmoment hoort een goed glas wijn. Geniet van verschillende exclusieve wijnen van onze wijnspecialist de Wijngoeroe! Naast dat de Wijngoeroe een passie heeft voor wijn is hij ook een échte Capo! De wijnpakketten van de Wijngoeroe zijn niet alleen een origineel cadeau om te geven maar ook om te krijgen. Kies welk wijnpakket bij jullie past, de wijngoeroe stuurt deze jouw kant op met twee stuks van elke variant! Van elke wijnsoort ontvang je twee stuks, zo is het niet 1 dag maar twee dagen Valentijn! #QUALITYTIME!

4. Thuisrestaurant OF Wine & Dine virtueel

Overtref jezelf en sluit de dag af met een culinair diner.

Tip: Bestel een diner box bij de De Harbour Club of Restaurant Goud beide zijn plekken waar wij graag vertoeven.

Dankzij de box van de Harbour club genieten jullie van een avondje finger food, bubbels en een dessert van goud. Bestel je box online en laat hem op een geschikt moment bezorgen. Én vergeet de kaarsjes niet!

Hebben jullie een virtuele Valentijns date? Bestel dan een box bij Restaurant Goud. Met een virtueel diner bedoelen we niet over de facetime. Restaurant Goud heeft een speciaal platform waarbij je op afstand met elkaar kan dineren. Nog leuker, je krijgt de ober er ook bij. De streaming ober begeleidt jullie diner, je bent zo 2,5H zoet. Wil je indruk maken op je eerste date? Dan is dit de ultieme manier!