Dit wil niemand, over straat lopen niet wetende dat je één van de grootste modeblunders ondergaat. En dan dat moment dat je de blunder beseft…niet wegklikken.

Een te groot pak of kostuum

Een te groot pak of kostuum, deze blunder staat op nummer 1 van de modeblunders bij mannen. Confectiekleding zal nooit precies op jouw maat vallen waardoor jouw misschien peper dure outfit niet in de smaak valt. Loop rond als een capo en breng een bezoek aan ons atelier. De tailor neemt alle tijd om jouw maten van top tot teen op te meten, je kan dan ook gelijk jouw favoriete stoffen kiezen. Gooi je confectiepak maar weg, want na het ontvangen van een Vestiti del Capo maatpak wil je niets anders meer!

Afwijkende kleur riem

Het wordt wel eens gezegd: “De details maken de man. Maar even goed: “De details kraken de man”. Het komt vaak voor dat de riem volledig afwijkt van de kleuren van jouw pak. Bij Vestiti del Capo zitten de echte kenners die jou stijlen en het afwerken met een persoonlijk detail. Na een bezoek aan ons atelier is de verkeerde riemkleur verleden tijd!

Te lange broek of pantalon

Een veelgemaakte blunder die je blijft zien. Dit is te herkennen aan een gekreukeld hoopje stof en een omgeslagen broekspijpje. Een op maat gemaakte broek of pantalon vermijd niet enkel deze blunder maar ook een aantal bezoekjes aan de stomerij!

Rondlopen als een echte Capo is niet moeilijk, als je maar het juiste advies krijgt. Maak een afspraak met de onze tailor en kom langs op ons atelier. Terwijl je passend advies krijgt over jouw nieuwe maatpak kan je genieten van een hapje en een drankje. Salute!

NOT A BOSS
ONLY A CAPO