Kwaliteit is bij Capo hoogwaardigheid. Wij werken met de beste stoffen en mooiste producten en wij voeren het aanmeten altijd uit met uiterste aandacht en toewijding. Het aankopen van een outfit bij Capo is garantie op goede kwaliteit en een perfecte fit. Met passie en kennis over het product, de trends en het vak, creëren wij de kwaliteit die onze relaties mogen verwachten bij Italiaans maatwerk.

Duurzaamheid

Kwaliteit staat bij ons ook voor duurzaamheid omdat we gebruik maken van weloverwogen en verantwoorde stoffen en garens. De stoffen in onze collecties zijn van gerenommeerde Italiaanse bedrijven zoals Loro Piana en Drago. Bedrijven met een welverdiende status in duurzaamheid en zuiverheid. Zuivere garens zoals wol, zijde en linnen die op duurzame verantwoorde wijze zijn verkregen. Bewerkt op de beste manier en geweven tot de mooiste pure stoffen en blends. Het geeft Capo de kwaliteit die het verdient.

 

Perfectie

Kwaliteit staat bij Capo voor perfectie omdat wij aanmeten met aandacht en ervaring. Daarna laten we het maken in de beste Italiaanse ateliers, daar waar een tailleur een gedegen opleiding krijgt, al generaties lang doorgegeven vanuit de overtuiging dat toewijding een product tot iets unieks maakt. Tijd of het klokje komt daarin niet van pas, maar attenzione en didizione, aandacht en toewijding, is wat deze kleermakers hebben geleerd. Dit geeft Capo kwaliteit, de perfectie, die het verdient.

 

Fashion right in time

Kwaliteit staat bij Capo voor Fashion right in time. Fashion right in time is de kunst van het aanvoelen van trends en deze vertalen. Capo Tailors verstaan deze kunst als de beste. Hij weet de trends te verwerken en subtiel te vertalen naar de identiteit van onze relaties. Wij zijn er trots op dat hij ons gezicht bepaalt. Onze relaties kunnen bij Capo vertrouwen op een subtiele trendy stijl, fashion right in time.