Trouwplannen 2020 in het water gevallen of ben je juist op je knieën gegaan? Het nieuwe jaar zit vol goede hoop en mooie vooruitzichten. Trouwen in 2021 beloofd groots te worden. Wil je het goed doen? Organiseer jouw bruiloft als een capo, met een prachtige vrouw aan je zijde, onwaarschijnlijk veel champagne, luxe auto’s, een unieke trouwlocatie en maak vandaag nog een afspraak voor de outfit waar iedereen even bij stilstaat. 

Waarbij dames al vanaf jongs af aan weten wat voor trouwjurk ze willen dragen op de grote dag, is dit voor mannen vaak onbekend terrein. Vergis je niet: kleding op deze dag is erg belangrijk, want, jij staat in de spotlights en moet het plaatje van die bijzondere trouwjurk wel compleet maken.

In het Capo atelier krijg je vrijblijvend advies over hoe jouw trouwpak er uit komt te zien. Dit op basis van jouw wensen en een goed gesprek. Tijdens dit gesprek is de Capo Tailor al aan het denken aan passende kleuren en patronen. Maar ook aan schoenen en eventuele accessoires. Niks is te gek, alles kan. Door de jarenlange ervaring weet de tailor alle trends en etiquette over het trouwpak.

Bezoek het atelier

Een trouwpak van Vestiti del Capo is een ervaring op zich. Vermijd smalle paskamers in drukke winkels of een miskoop doordat er een overvloed aan aanbod is. In het capo atelier gaat men stap voor stap door elk onderdeel van jouw tailormade kostuum. Je maten worden opgemeten en het pak wordt op maat gemaakt.

Aangezien je maar 1 keer trouwt, ok sommigen vaker, mag het passen van een trouwpak een unieke ervaring zijn. Neem daarom je vrienden of bruidsjonkers mee en laat ze omtoveren tot jouw mede capo’s. Geef de dresscode door aan de tailor en hij regelt het! Wellicht hebben ze op jouw bruiloft een “good catch” en zijn ze over een paar jaar een echte capo net als jij 😉

NOT A BOSS

ONLY A CAPO

Online booking for Capo’s

Waar wilt u een afspraak maken?