Geen Boss maar een Capo, ben je niet zomaar. Het is een state of mind; de overtuiging dat je eigen pad creëren bijdraagt aan levensvreugde, het leven omarmen en uitdagingen niet uit de weg gaan. Een echte Capo is niet bang om te vallen, maar zorgt ervoor dat elke val bijdraagt aan een nieuwe vorm van groei: ‘Falling forward’. 

Een Capo ben je alleen als je je eigen identiteit waardeert. Tegelijkertijd weet een Capo ook dat het belangrijk is om identiteit uit te dragen. Capo in business of Capo in sport, je performance is altijd essentieel, het definieert jou.

Wij zijn Capo in maatwerk, de beste kleermaker van Nederland, hard werken, vallen en opstaan, het heeft ons hier gebracht. Onze identiteit definieert zich in aandacht, kwaliteit, exclusiviteit en genieten, dat is wat ons Capo maakt. Identiteit op zichzelf is ook een waarde voor ons. Capo zijn gaat namelijk over eigenheid. Jouw eigen karakter is ons uitgangspunt. Met aandacht in een persoonlijke setting, luisteren en kijken we naar wie jij bent.

Sempre in perfetta forma

Sempre in perfetta forma, wij bieden maatwerk passend bij jouw identiteit. Van het perfecte jasje tot jouw complete outfit en onderscheidende leasure wear. Een Capo versterkt een karakter. Sempre.