Aandacht. Het is een begrip dat in de modewereld nog vaak onderschat wordt en waar Capo zich tegelijkertijd in onderscheidt. De overtuiging dat maatwerk alleen gaat om goede kwaliteit leveren, is een misopvatting. Je kan nog zo’n perfect gesneden jasje hebben, als het niet past bij jouw verhaal, zal het in de kast blijven hangen. We hebben er allemaal wel zo één, in de snelheid aangeschaft maar later niet juist gebleken. Wanneer je voor Capo gaat, is dat verleden tijd. Capo gelooft namelijk in de kracht van aandacht. Alleen met aandacht zie je wat een ander nodig heeft. Jij bent uniek en dat realiseren wij ons maar al te goed. Het is één van onze kernwaarden geworden, onderdeel van het basisfundament dat perfect maatwerk mogelijk maakt.

“Never underestimate the power of attention”

Aandacht in maatwerk

Wij pretenderen de beste kleermaker van Nederland te zijn. Het klinkt misschien overmoedig, maar zo perfect zal ons maatwerk echt zitten. Twintig jaar ervaring in maatwerk aanmeten, gecombineerd met echte aandacht voor jouw maten en voorkomen, resulteert in het perfecte jasje,  onderscheidende leasure wear en de best passende chino. Secuur, accuraat en betrouwbaar, het omschrijft wat je van ons kan verwachten. Gefundeerd op echte aandacht leveren wij maatwerk dat zijn naam eer aandoet.

Aandacht in mensgerichtheid

In ons atelier of in een door jou gekozen persoonlijke setting, luisteren en kijken wij naar wie jij bent. Uiteraard altijd met een Italiaanse kop koffie of een goed glas wijn. Vanuit betrokkenheid bouwen wij aan langdurige relaties. Elke keer weer zien wij jou en luisteren wij naar jou met dezelfde aandacht, dat gaat verder dan kijken en horen. Het betekent dat wij jou leren kennen en jouw exclusieve taal gaan spreken. Het maakt dat je bij ons niet alleen hoogwaardige kwaliteit kan verwachten, maar je ook verzekerd bent van maatwerk dat specifiek bij jou past. Sempre in perfetta forma. Een capo versterkt jouw karakter, sempre.

Aandacht in beleving

Onze aandacht beperkt zich niet tot de showroom en het maatwerk. Capo is meer dan een label in het heren hoogsegment. Capo zal het beste leveren, niet alleen in kleding, maar ook in de service, de menselijke gerichtheid en de events die we gaan organiseren. Elke beleving realiseren wij met die specifieke Capo aandacht.